Transportarea mobilei | Transport hamali autospeciale


Transportarea mobilei


Așa cum mobilierul ne înconjoară în mod constant în viața de zi cu zi, făcându-ne domiciliul și locul de muncă mai confortabil, transportarea mobilei este cel mai solicitat serviciu de transport. Și, potrivit statisticilor, fiecare persoană, cel puțin o dată în viață, s-a confruntat direct sau indirect cu problema transportului de mobilier, fie o asistență activă echipei de hamali profesioniști la relocarea locuinței, fie un sprijin moral la mutarea biroului. Bineînțeles, hamalii ar prefera și mai ales ar aprecia nu intențiile Dvs. nobile de a ridica sau de a muta ceva, ci o simplă înțelegere a faptului că orice muncă trebuie să fie făcută de profesioniști.

Și dacă ați decis să organizați propria mutare în mod independent, considerându-vă o persoană competentă care este capabilă să facă față unei astfel de sarcini, atunci sfaturile profesionale ale echipei GRUZOPEREVOZKI.MD, care se bazează pe o mare practică, Vă vor fi de folos.

Cel mai important lucru pe care trebuie să-l luați în considerare atunci când transportați mobilierul este faptul că chiar și mobilierul aparent masiv și invulnerabil, devine foarte sensibil și fragil atunci când este transportat. Și dacă doriți să efectuați transportarea mobilei fără pierderi, începeți pregătirea pentru relocare din timp.

Pentru a proteja la maxim propriul mobilier în timpul transportării, pregătiți în prealabil materialele necesare pentru ambalare – bandă adezivă, peliculă stretch, cutii de carton, peliculă cu bule de aer precum și colțare de protecție din carton. Toate materialele de ambalaj le puteți comanda cu ușurință AICI.

De obicei, cea mai mare dificultate apare atunci când este necesară dezasamblarea completă a mobilierului, deoarece pentru asta nu sunt necesare doar anumite cunoștințe sau abilități, ci și un număr mare de instrumente speciale. Și, prin urmare, dacă aveți nevoie de o dezasamblare completă a mobilierului. vă recomandăm să  utilizați serviciile de compania GRUZOPEREVOZKI.MD.

După ce mobilierul este complet dezasamblat, este necesar să marcați corect piesele, ceea ce vă va permite să asamblați rapid și cu precizie mobilierul după transportarea lui la locul nou de muncă sau de reședință. Pentru marcare, utilizați markere colore sau etichete autocolante speciale.

În plus, este foarte important să păstrați toate componentele mobilierului demonat, și în acest scop, veți avea nevoie de cutii, care trebuie, de asemenea, să fie etichetate. După dezasamblare, rafturile și ușile trebuie ambalate în mod calitativ pentru a evita deteriorarea lor. Pentru asta, veți avea nevoie de folie stretch, carton ondulat, bandă adezivă, peliculă cu bule de aer și colțare de protecție din carton.

Mai puține probleme va aduce acea mobilă ce nu necesită dezasamblare, dar și aici nu e chiar atât de simplu. În primul rând, așa mobilier poate atinge dimensiuni destul de mari, iar în al doilea rând, poate avea o greutate semnificativă, ceea ce face foarte dificilă ridicarea și coborârea lui. De aceea, vă recomandăm în astfel de cazuri să recurgeți la serviciile specialiștilor noștri, deoarece, mobilierul, dezasamblarea căruia nu este prevăzută de producător, de asemenea necesită o pregatire corectă pentru transportare. Din acest mobilier, trebuie să eliminați toate piesele suplimentare și rafturile, iar elementele mobile să le fixați cu bandă adezivă. Dacă este posibil, demontați sticla și componentele fragile ale mobilei.

Mobila moale, la fel poate să necesite dezasamblarea sau nu, ceea ce trebuie să fie luat în considerare atunci când este pregătită pentru așa un proces complex, precum transportarea. În primul caz, este suficient să dezmembrați componentele individuale ale canapelei, ceea ce va facilita foarte mult transportarea, încărcarea și descărcarea mobilei moale, deoarece va fi transportată ca părți separate.

În cazul în care aveți mobilă moale, dezasamblarea căreia nu este posibilă, sarcina dvs. va fi un pic mai complicată, deoarece fără a avea abilități și instrumente necesare transportarea individuală va fi foarte dificilă. În acest caz, cel mai bine este să utilizați serviciile profesionale, ceea ce vă va permite nu numai să vă protejați mobilierul de deteriorare, ci și să vă păstrați sănătatea.

Transportarea mobilierului tip „coupe” poate fi o problemă reală deoarece constă dintr-un număr mare de elemente cu dimensiuni diferite, iar deseori fațadele-oglindă au înalțime considerabilă. Dezasamblarea, ambalarea iar apoi asamblarea și instalarea ulterioară a unui astfel de produs necesită o anumită abilitate cu participarea mai multor persoane.

 

Încărcarea mobilei în mașină nu este o operațiune mai puțin importantă, deoarece de ea, nemijlocit, depinde dacă bunurile dvs. vor ajunge la destinație întregi. Cel mai bine este când  mobilierul este tranportat în camionete, care au un avantaj prin faptul că suprafața lor interioară este special concepută pentru acest tip de transportare.

În primul rând, sunt încărcate dulapurile, care sunt amplasate cu spatele la peretele lateral al camionului. Următoarea dulap – cu spatele la partea din față a celui anterior, iar între ele se amplasează o fâșie din carton. Elementele amplasate într-un rând pe lățimea mașinii sunt selectate astfel încât să nu formeze nișe libere. Când rândul se completează, dulapurile sunt rigid fixate.

 

Important! Pentru a preveni deteriorarea fațadelor și a pereților laterali, dulapurile trebuie izolate de corpul mașinii și între ele cu fâșii de carton.

 

Continuăm să formăm următorul rând. Mobila dezasamblată trebuie așezată de-a lungul mașinii. Asigurați-vă că marginea ce nu prezintă valoare estetică se află pe podea, iar între podea și panouri sunt la fel amplasate fâșii de carton. Este de dorit să începeți instalarea panourilor de la cel mai mare.

Atunci când mobilierul demontabil este pus în mașină, acesta trebuie fixat în siguranță. Dacă mașină este dotată cu curele și troliuri, această problemă nu mai există.

 

Important! Sticlele și oglinzile sunt transportate strict în poziție verticală. Nu se admite să sprijiniți ceva pe ele!

Un rol foarte important pentru păstrarea mobilierului este viteza mașinii. Chiar și pe un drum foarte bun există gropi și bulgări.

 

Toate aceste probleme vor înceta să vă fie relevante, dacă încredințați transportarea mobilierului dvs. companiei GRUZOPEREVOZKI.MD. Specialiștii noștri în asamblare și ambalare la nivelul cel mai înalt vor pregăti tot ce este necesar, pentru o transportare eficientă.

În plus, la solicitarea dvs., Vă vom ajuta la evacuarea mobilei vechi și a gunoiului de dupa transportare. De exemplu, nu doriți să luați cu dvs. dulapul vechi, dar nu aveți timp sau efort să îl scoateți – specialiștii noștri Vă vor ajuta la rezolvarea acestei probleme. La locul de livrare, angajații companiei Vă vor ajuta la asamblarea mobilierului, amenajarea acestuia și, în mod necesar, scoaterea din apartament a tuturor ambalajelor și gunoiului rămas după mutare.

Dacă totul este făcut corect, transportarea mobilei va trece rapid și fără probleme.

Înregistrează-te

Înregistrați-vă compania și obțineți acces la cabinetul personal în care puteți să:

Creați comenzi noi

Urmăriți deplasarea mărfii în timp real

Instantaneu primiți copii electronice a comenzilor

Achitați serviciile prin transfer