Mutare secția IT a companiei Dvs. | Transport hamali autospeciale


Mutare secția IT a companiei Dvs.


Serverul este un echipament special destinat procesării anumitor coduri software. Serverele stochează baza de date și toate informațiile utilizatorilor.

Astăzi este destul de dificil să ne imaginăm activitatea sferei de producție, sau a unei firme fără suportul informatic, care ar controla și înregistra toate datele și activitățile întreprinderilor, atât celor mari, cât și celor mici. În cele mai dese cazuri, anume de  calitatea serverelor și echipamentelor informatice depinde capacitatea companiei și chiar viitorul acesteia.

Uneori, din diferite motive, apare necesitatea de a muta centrul de date într-o locație nouă. Relocarea echipamentului IT se deosebește de o relocare simplă, prin faptul că nu este posibil să organizezi mutarea „într-o sâmbătă după-amiază”, deoarece funcționarea acestora este necesară 24/24 fără întrerupere. În plus, trebuie reglate o mulțime de nuanțe legate de infrastructura de rețea temporară și nouă, transportarea hard disk-urilor și evacuarea sistemelor de stocare masive. Deseori, acestea sunt ridicate cu ajutorul macaralei și scoase peste fereastră.

Spre deosebire de mutarea obisnuita, transportarea secției IT are propriile nuante:

  • Atenție deosebită trebuie acordată serverelor, care vor trebui deconectate pentru scurt timp, ambalate, transportate și apoi reconectate.
  • cantitate mare de calculatoare, dispozitive multifuncționale, scanere și alte echipamente de birou trebuie să fie deconectate, bine ambalate în așa mod, ca să se evite lovituri, încărcate și apoi plasate într-un loc nou.
  • De asemenea, mobilierul și documentația departamentului IT va necesita o atenție deosebită, deoarece trebuie să fie sortată și grupată astfel încât în noul birou să fie rapid restabilit procesul de lucru.

Una din principalele dificultăți constă în faptul că toate detaliile (hard disk, plăci, microcircuite etc.) necesită un tratament special în timpul transportării. Demontarea unui astfel de echipament este însoțită de un proces complex care necesită cunoștințe profunde și aptitudini privind utilajul electronic. Prin urmare, acesta nu merită să fie deplasat cu propriile puteri. Economiile, în acest caz, vor fi foarte îndoielnice, orele de lucru vor fi pierdute deoarece, fără rețea, celelalte departamente își vor pierde posibilitatea de a activa. Dacă nu aveți suficiente abilități pentru a transporta în mod corespunzător departamentul IT, puneți această sarcină pe umerii profesioniștilor.

Echipa GRUZOPEREVOZKI.MD este pregătită să efectueze toate lucrările necesare legate de transportarea și instalarea serverului. Compania noastra are toate echipamentele necesare, care includ: platforme speciale, cărucioare, macarale, troliuri, curele și alte echipamente care vor facilita deplasarea obiectelor grele. Merită de reamintit că la transportarea mărfurilor – totul trebuie ambalat, montat și bine fixat pe vehicul.

Deci, pentru a organiza corect relocarea echipamentului de server, specialiștii trebuie să se cunoască caracteristicile care impun anumite restricții asupra procesului de realizare a acestor lucrări. Transportarea departamentului IT include următoarele etape:

  • Pregatirea: specialiștii nostri evalueaza domeniul de activitate, cantitatea, dimensiunile, greutatea echipamentului informatic și a mobilierului. La această etapă, se selectează materialul de ambalare, se planifică dezasamblarea echipamentului și deplasarea acestuia.
  • Demontarea: echipamentele de server sunt dezasamblate de un specialist care acționează pe baza documentației tehnice. După dezasamblare, echipamentul poate fi dezmembrat în componente mai mici pentru o deplasare ușoară.
  • Ambalarea: se selectează diferite tipuri de materiale de ambalare pentru mobilier, documentație, calculatoare, echipamente de birou mari și mici. Compania noastră posedă toate materialele și echipamentele necesare, ceea ce permite desfașurarea procesului de ambalare și etichetare este fără întrerupere.
  • Încărcarea: se efectuiază în strictă conformitate cu planul, care a fost creat la prima etapă. Pentru încărcare, sunt necesare cutii de carton, marcate corespunzător, care sunt instalate într-un mod special pentru a asigura protecția mărfurilor.
  • Transportarea, descărcarea: traseul de transport este planificat din timp pentru a evita blocarea transportului în trafic și pierderea timpului. Descărcarea este efectuată de hamali calificați folosind unelte și echipamente speciale.

Transportarea echipamentului IT nu este deloc o sarcină ușoară, aceasta o înțeleg toți cei care au întâlnit astfel de problemă. Echipamentul reprezină singura bază de date a companiei și este conectată la toate computerele staționare, permițând crearea unei rețele comune de administrare. Anume din aceste considerente, este foarte important să fie atrasă o atenție deosebită planificării. Un specialist al companiei se deplasează la fața locului pentru determinarea principiului și posibilității de transportare, implicarea echipamentelor speciale de ridicare și dispozitive de fixare.

Numai după ce serverul este deconectat de la sistemul de alimentare, este posibilă demontarea acestuia în mod corespunzător. Pentru ambalarea pieselor și a blocurilor este foarte binevenită utilizarea peliculei cu bule de aer, care va atenua consecințele ciocnirilor sau loviturilor. După care, obiectele ambalate trebuie plasate în cutii de carton și fixate bine. Marcarea cutiilor va facilita considerabil procesul de relocare, în special la descărcare. Toate materialele necesare pentru ambalare pot fi comandate AICI.

La transportarea utilajului este necesar să se analizeze ruta și viteza optimă de deplasare a vehiculului pentru a proteja serverul de momente neplăcute. Condițiile meteorologice sunt, de asemenea, un factor foarte important. Echipamentele serverului sunt sensibile la umiditate, deci relocarea acestuia este cel mai bine de organizat în condiții meteo uscate.

Complexitatea problemei este legată de necesitatea efectuării aceastei lucrări în termen cât mai scurt, în caz contrar este posibil să apară întârzieri în activitatea companiei. Relocarea întregului oficiu, cu tot restul mobilierului, calculatoare și echipamente de birou se efectuează imediat după instalarea serverului, pentru conectarea la toate echipamentele de lucru. Totul trebuie executat rapid, dar foarte atent, deaceea, la efectuarea unei astfel de comenzi se implica doar specialiștii cu un grad înalt de calificare și cu mare experiență. Suntem gata să preluăm comandă de orice complexitate, cu toate acestea nu le respingem și pe cele simple, când serverul poate fi deplasat cu eforturile a câțiva oameni.

Este dificil de imaginat cum poate fi efectuată transportarea echipamentului informatic, dacă nu vor fi imlicați transportatori profesioniști. Angajații experientați ai companiei noastre au trecut o pregătire special, ceea ce garantează o relocare rapidă și de înaltă calitate a oricărei încărcături, inclusiv a serverelor. Procesul de transportare se va desfășura într-un termen scurt cu cheluieli minime, deci, vă veți bucura anume de acel rezultat,la care sperați.

 

Înregistrează-te

Înregistrați-vă compania și obțineți acces la cabinetul personal în care puteți să:

Creați comenzi noi

Urmăriți deplasarea mărfii în timp real

Instantaneu primiți copii electronice a comenzilor

Achitați serviciile prin transfer