Relocări oficii | Transport hamali autospeciale


Relocări oficii


În orașele mari, și cu atât mai mult în capitală, adresele birourilor organizațiilor se schimbă destul de des, și anume odată la câțiva ani. Firmele se dezvoltă și cresc, astfel că după o perioadă de timp, acestea necesită un birou mai spațios. Adesea, firmele se mută de la vechiul birou închiriat la o nouă clădire cumpărată sau nu se poate conveni asupra condițiilor de extindere a contractului de închiriere. Există multe motive – rezultatul este unul și acest rezultat este necesitatea de a organiza o relocare de oficiu.

Este puțin probabil să organizați o astfel de relocare de sine stătător, deoarece pentru a transporta mobilierul și echipamentele de birou, veți avea nevoie de camioane și hamali, de aceea cea mai simplă ieșire din situație pare să împachetați echipamentul de birou cu forțele angajaților săi, iar mașina să o comandați de la companiile specializate. Cu toate acestea, opțiunea dată este și cea mai controversată. Unui om de rând îi este dificil să estimeze numărul de camioane și hamali, necesari pentru relocarea întregului oficiu.

Ca să fie comod de transprtat, poate să existe necesitatea de dezasamblare a mobilierului de birou, iar pentru asta, iarăși este nevoie de oameni calificați și cu instrumente speciale. Anume din aceste considerente, primii care vor veni la biroul dvs. ar trebui să fie nu hamalii, ci managerii companiei de transport. Ei vor estima numărul de camioane necesare pentru relocare și tipul exact al acestora, câți hamali și ce unelte vor fi utilizate pentru a asigura toate operațiile necesare, câte curse vor fi efectuate și cât timp va lua relocarea.

În ceea ce privește timpul de efectuare a lucrărilor, opțiunea ideală este cea, potrivit căreia mutarea biroului trebuie efectuată într-o singură zi. În afacere timpul este la fel de prețios ca banii, iar întârzierile în activitatea biroului – echivalent cu pierderile. De asemenea, specialiștii companiei vor aprecia capacitatea de rezistență a scărilor și ascensoarelor, dacă ele există.

Primul lucru pe care trebuie să-l decideți este modul în care veți efectua relocarea: pe cont propriu sau cu ajutorul unei companii de transport. Ambele metode au avantajele și dezavantajele lor. La prima vedere, se pare că relocarea oficiului fără a recurge la ajutorul unei companii de moving este cea mai profitabilă, deoarece veți fi scutiți de cheltuieli pentru transport. Dar această metodă are propriile dezavantaje, deoarece o relocare cu propriile puteri va necesita o pregătire minuțioasă din partea dvs. Și nu este vorba doar de împachetare și de mutare a lucrurilor. Trebuie să vă asigurați că aveți suficiente mașini care îndeplinesc anumite cerințe de transport. Așa cum ați decis să implicați personalul de birou, veți fi nevoit să distribuiți îndatoririle în mod clar și egal. Angajații trebuie să fie împărțiți în două grupuri: unul să rămână în biroul vechi, al doilea – să plece în cel nou. În așa mod, unii vor încărca lucrurile, iar alții vor descărca.

Astfel, această cale vă cere să maximizați participarea, controlul și planificarea din partea dvs, să negociați cu angajații (probabil, va trebui să compensați îndeplinirea unor sarcini neobișnuite de către ei). Avantajele unei astfel de relocări sunt, desigur, economiile în urma transportării.

Este mai rațional să comandați serviciul de transportare a biroului de la o companie specializată, cum ar fi GRUZOPEREVOZKI.MD. Astfel, este posibil să se reducă la minimum pierderea timpului de lucru, iar angajaților să nu li se impună funcții care nu sunt caracteristice pentru ei și pe care ei nu-l pot executa productiv. Un serviciul profesionist minimizează riscul deteriorării echipamentelor și a mobilierului în timpul transportării.  În plus, prețul unei relocări de oficiu este destul de accesibil și depinde de cantitatea de muncă.

În cazul în care aveți o companie mică și ați decis deja să organizați relocarea desinestătător, recurgând la ajutorul angajaților dvs., trebuie să urmați câteva sfaturi pentru ca procesul să meargă bine:

 

 1. Împărțiți angajații în grupuri, fiecare dintre care se va ocupa de un anumit tip de muncă: colectarea documentației și a altor lucruri, pregătirea echipamentului de birou și a mobilierului, încărcarea mobilei la oficiul vechi și descărcarea la acel nou etc.
 2. Însărcinați fiecare angajat să-și colecteze lucrurile la locul lui de muncă, eliberând complet mobilierul. Este mai bine să dați la gunoi ceea ce nu este necesar în noul birou.
 3. Nu uitați de marcare! Este important să faceți notițe pe fiecare cutie, iar într-un carnet să faceți o listă detaliată cu conținutul fiecărei cutii.
 4. În mod firesc, o atenție deosebită trebuie acordată colectării documentației și pregătirii acesteia pentru mutare.
 5. Din motive de securitate, toate informațiile importante conținute în computerele angajaților trebuie copiate pe un suport extern sau într-un spațiu de stocare de tip cloud. Chiar dacă în procesul de transportare unele echipamente se vor deteriora, informația nu va avea de suferit.
 6. Împachetați cu atenție toate echipamentele de birou, asigurați-vă că semnați pe ambalaj tipul de echipament și apartenența acestuia la un anumit departament / loc de muncă. Toate cablurile, adaptoarele etc. se pun în pachete separate în cutiile cu echipamentul de birou, marcându-le în mod corespunzător.
 7. Din mobilier scoateți toate rafturile, dacă este necesar mobilierul mare se dezasamblează și se ambalează folosind peliculă stretch sau peliculă cu bule. Acordați o atenție deosebită pieselor din sticlă și oglinzilor, precum și fațadelor.
 8. În camion se încarcă mai întâi mobilierul voluminos (dulapuri, echipamente mari), apoi obiecte mai mici și alte lucruri.

Relocarea oficiului cu propriile puteri prezintă un proces anevoios cu deficiențele sale. În primul rând, angajații își irosesc energia, pe care ar putea-o folosi pentru a implementa lucruri utile. În al doilea rând, în timpul transportării pot fi deteriorate echipamentele, inventarul și mobilierul.

Pentru a evalua beneficiile serviciilor profesionale de relocare, va trebui să comparați costurile și riscurile, luând în considerație ambele opțiuni. În cazul organizării cu propriile puteri, se adună pierderile de profit din cauza timpului inactiv și cheltuielile pentru salarizarea propriilor angajați în ziua relocării. La aceste costuri,mai pot fi adugate pierderile din cauza deteriorării mobilierului și a echipamentelor de birou. Pe de altă parte, costul serviciilor profesionale este fix și determinat prin calcul. În plus, siguranța proprietății dvs. este garantată de compania de transport. Prin urmare, serviciul de relocare profesională a oficiului este benefic pentru majoritatea companiilor.

Așa cum a mai fost scris mai sus, este dificil să organizezi o relocare desinestător, dar nu și imposibil. Cu toate acestea, există situații, în care ajutorul unei echipe specializate de hamali este inevitabil. La transportarea safeurilor și a serverelor, greutatea cărora adesea depășește o tonă, este binevenită implicarea specialiștilor calificați cu ajutorul unui echipament de încărcare. Compania GRUZOPEREVOZKI.MD dispune de toate resursele necesare pentru a efectua acest proces calitativ!

Dacă veți apela la compania GRUZOPEREVOZKI.MD, atunci când aveți nevoie de o relocare de oficiu, veți lua o povară enormă de pe spatele dvs. Un manager calificat al companiei noastre va evalua costul serviciului de relocare și va efectua planificarea. În plus, va determina cantitatea și tipul de mașini necesare pentru transportare precum și numărul de hamali, necesitatea echipamentului special, unelte pentru demontarea mobilierului, precum și a materialelor de ambalare. Compania noastră va calcula cea mai optimală rută și veți primi un serviciu – ”all inclusive”.

Un avantaj suplimentar mai este acela, că nu este nevoie să întrerupeți activitatea companiei pentru nici o zi, iar angajații dvs. vor fi implicați doar la împachetarea obiectelor personale și a documentelor în cutii, marcarea acestora și întocmirea unei liste cu mobilă, echipament de birou și arhivă. Aceste operațiuni pot fi efectuate fără întreruperea de la activitatea principală. De ambalarea echipamentului și pregatirea (dezasamblarea) mobilei spre transportare se vor ocupa specialiștii companiei GRUZOPEREVOZKI.MD, iar transportarea propriu-zisă se va efectua în weekend.

Chiar dacă relocarea va fi efectuată de companie specializată, nu veți putea să nu participați complet la ea. În primul rând, trebuie să aveți idee despre cum va arăta procesul și să examinați cu atenție toate nuanțele. Faceți un plan și indicați pe hârtie toate lucrurile care trebui să fie transportate la un nou birou. În timpul întocmirii planului, trebuie să țineți cont de computere și alt echipament electronic care va fi transportat. Cel mai important lucru într-o relocare de oficiu este împachetarea lucrurilor necesare.

În primul rând, ambalați echipamentul de birou și computerele. Dacă ați păstrat cutiile originale, atunci le puteți utiliza, iar dacă nu – utilizați cutii rigide de carton care vor rezista la greutatea calculatorului. Materialele de ambalaj, cutii, pelicula stretch și cu bule de aer, bandă adezivă etc., le puteți comanda AICI. Deci, toate lucrurile sunt aranjate în cutii și pe fiecare scrie cui aparține (acest lucru permite aranjarea rapidă a lucrurilor în biroul nou), putem continua.

Când toate echipamentele sunt împachetate și sunt gata de transportare, este necesar să se aranjeze în camion. Trebuie de remarcat faptul că relocarea apartamentului, deși diferă de cel de oficiu, are multe asemanări și dacă aveți deja experiență în transportarea mobilierului din apartament, în cazul celui de birou, la fel nu ar trebui să apară probleme. Este, de asemenea, necesar să aranjați în cutii și celelalte lucruri care au mai rămas (oglinzi, etc.), și dacă totul este deja încărcat și bine fixat, puteți porni în siguranță.

De asemenea, la etapa de înregistrare a comenzii, compania trebuie să furnizeze anumite informații, astfel încât specialiștii, la rândul lor, să poată elabora un plan pentru viitoarea relocare:

 • adresa biroului și locul unde urmează să fie transportate lucrurile;
 • numărul de locuri de muncă, prezența obiectelor grele;
 • termenii planificați pentru relocare, ziua convenabilă.

Etapa finală este curățarea generală a încăperii. Prin urmare, apelând la compania noastră, veți primi un pachet complet de servicii.

 

Specialiștii companiei noastre vor contribui într-un timp scurt la transportul biroului dvs, garantănd siguranța proprietății. Veți economisi timpul, care este foarte important pentru o afacere, iar în cel mai scurt timp vă veți bucura de munca în noul oficiu.

Aveți încredere în executorii oficiali care vă vor oferi servicii de înaltă calitate, executând relocarea exact în termenii conveniți.

Înregistrează-te

Înregistrați-vă compania și obțineți acces la cabinetul personal în care puteți să:

Creați comenzi noi

Urmăriți deplasarea mărfii în timp real

Instantaneu primiți copii electronice a comenzilor

Achitați serviciile prin transfer