Livrarea materialelor de construcție | Transport hamali autospeciale


Livrarea materialelor de construcție


Din zi in zi tot mai  mulți oameni încearcă să faca schimbări în locuință,casa necesită o reparație  sau deja nui mai place lucrările din trecut și dorește o schimbare de design mai modernă, pentru a se bucure de aerul curat. După selectarea designului interior și exterior al construcției, vine etapa cea mai palpitantă, alegerea materialelor de construcție și transportarea lor la destinația finala.

  Ce ar trebui sa ținem cont după selectarea materialelor ?

Trebuie sa atragem o deosebită atenție la :

  1. Sortarea materialelor de construcții pe categorii,

 

  1. Ambalarea materialelor de construcții ,

    Variante de ambalare: în cutii de carton, în folii de polietilenă termocontractabilă, în cutii de lemn, în containere.

 

  1. Transportarea şi depozitarea materialelor de construcții,
    a) Se alege mijlocul de transport în acord cu modul de ambalare a produselor şi de greutatea lor,
  2. b) Se depozitează materialele de construcție conform instrucţiunilor de depozitare.

 

 Instrucţiuni de depozitare: pe categorii de produse cu asigurarea condiţiilor de stabilitate.

Transportarea materialelor  de construcție o puteti  face apelînd  la companii specializate in domeniul dat , sau sa transportați  cu mașina proprie .

In cazul în care  transportați singuri .

 

Dacă ați decis să transportați de exemplu gresie, amintesc regulile de bază privind transportul de plăci ceramice:

 

* Prima și principala condiție este ambalarea.

* Metodă de a proteja ceramica de daune, ca material de amortizare este utilizat un carton obișnuit sau hârtie. Această metodă de protecție este foarte populară,întrucît este ieftina, ceea ce este important, atit pentru companie cit și pentru client.

* Verificați ambalarea. Placile ceramice se plaseaza mereu pe margine!

* Asigurați imobilitatea completă a plăcilor în timpul transportării. Luați ușor și puneți cutiile. Verificați procesul de transport și încărcare.

* Eliminați totul de prisos din mașină, . Folosiți distanțierele și curele.

 

   Plăcile sunt de obicei ambalate în cutii de carton. Numărul de bucăți și greutatea cutiei variază de la producător la producător. Intre ele este folosit uneori căptușeală, care ajută la prevenirea oricărui contact de lovire , unele cu altele.

 

    Caracteristici de încărcare pentru transport. În timpul încărcării este necesar să vă asigurați că paletele sunt așezate una lângă alta și să rămână staționate în timpul transportului. Cutiile trebuie așezate astfel încât plăcile situate în ele să fie în poziție verticală, ceea ce va ajuta la evitarea apariției crăpăturilor și zgârieturilor pe suprafața bunurilor. Produsele care au modele, tăieturi sau inserții decorative trebuie protejate în mod necesar de presiune. Responsabilitatea pentru calitatea livrării, greutatea, cantitatea și conținutul containerelor este suportată de transportator.

 

   Din păcate, în ciuda tuturor măsurilor de precauție, uneori, gresia ajunge deteriorată din cauza transportului  neprofesional.

 

     Transportul  plăcilor din gips-carton se realizează prin toate tipurile de transport, în conformitate cu regulile de transport al mărfurilor. Gipsul este transportat în ambalaje constând din paleți. Pe paleți GKL este așezat plat pe partea din față, înfășurat în folie termocontractibilă și fixat cu o bandă sintetică sau din oțel, care protejează foliile de umiditate în timpul încărcării, transportării,  descărcării, și depozitării.

     Dimensiunile pachetului de transport trebuie luate în considerare împreună cu paleta și garniturile nu trebuie să fie mai mari de cit dimensiunile trasportului. Deoarece o placă de gips este foarte susceptibilă la șocuri, încărcarea sa trebuie făcută foarte atent. Cel mai adesea, dacă tehnologia de încărcare sau descărcare afectează muchiile și laturile plăcilor de gips, duce la ruperea lor . Acest lucru se întâmplă într-o situație în care un încărcător mecanic supraîncarcă plăcile fără un cadru din lemn sau un palet. Pentru a evita ruperea muchiilor cel mai bine apelati la compania de transport specializata și la personal calificat pentru asezarea lor in pozitia corecta pentru a evita impactul pe durata transportarii.

      Anual în țară se produce o mare cantitate de material de construcție: de exemplu, var, vopsele, ciment, structuri și componente din beton de mari dimensiuni. Aproape în fiecare zi este necesar să transportați. Transportul materialelor de construcții este un serviciu special, care necesită o mare responsabilitate pentru îndeplinirea ordinului și garantarea transportului de înaltă calitate.

      Pentru unele mărfuri este nevoie de transport special. Astfel, pentru transportul de țevi, bare, bușteni, cărămizi sau plăci, care nu pot fi transportate separat, este nevoie de palete solicitate în mod individual. În plus, unele materiale, de multe ori cu o greutate de o tona sau mai mult, nu pot fi încărcate în camioane cu  mâna –și trebu de  folosit o tehnica speciala, care este disponibil doar în companiile de transport si la furnizorii de marfuri.

     Materialele ce includ:  nisip;  piatra zdrobita;  pietriș, etc. De regulă, sînt transportate cu  camioanele . Se recomandă comandarea unei tehnici închise sau asigurarea protecției împotriva umidității cu polietilenă. Pentru transportul cu ciment, vor fi necesari transportatori de ciment închis. Betonul gata, amestecurile de ghips se livrează până la punctul final în rezervoarele sigilate. În același timp, este necesar să se asigure termene minime, astfel încât încărcătura să nu se împrăștie pe drum.

    Caramizile sunt transportate în containere speciale, ambalaje, paleți pentru a asigura siguranța acestora. În absența paleților din corp cu cărămizi, așezați grinda ca suport pentru cărămizile laterale. Profilele metalice și țevile sunt încărcate în cuști sau transportate strins, tragându-le împreună cu centurile de transport. Tabla și structurile din acesta sunt stivuite sau ambalate în banderole din polietilenă și apoi livrate într-un transport de lungă durată.

      La transportul geamurilor cu geam termoizolant, transportul capacității de încărcare corespunzătoare se utilizează ca atare, pentru a asigura siguranța geamurilor, este necesar să transportați corect încărcătura fragilă.

    Pentru aceasta, este necesar să se ia în considerare o serie de nuanțe importante:

  1. Înainte de a transporta într-un corp, se stabilește adaptarea specială – „o piramidă”. Vă permite să transportați ferestrele într-o poziție verticală, excluzând mișcarea și zgârierea acestora pe caroseria mașinii. Cărarea orizontală poate provoca o deformare a profilului.
  2. Montarea ferestrelor la „piramida” trebuie făcută cu ajutorul curelelor speciale. După fixarea geamurilor, este necesar să verificați fiabilitatea fixării – sarcina nu trebuie să se miște în timpul conducerii.
  3. Mașina trebuie să aibă un corp închis sau o copertină. Acest lucru va asigura protecția ferestrelor cu geam termopan din praf și pătrunderea cu pietre. Transportul într-o remorcă deschisă nu garantează siguranța mărfurilor.
  4. Este necesară transportarea geamurilor la viteză mică. În timp ce conduceți, atunci când porniți de la sol, frânare, trebuie să evitați loviturile bruște.

     Este necesară o abordare specială pentru încărcarea și descărcarea geamurilor. O atitudine atentă necesită o fereastră cu geam dublu fără cadru datorită produsului caracteristic al fragilității.

    Alegerea modului de transport, se recomandă să se procedeze din punct de vedere a necesităților. Este  foarte important sa fie ales transportul corect , pentru a evita impactul mărfurilor unele cu altele, ruperea lor, stricarea și toate celelalte consecinte negative.
    Pentru ordinea și alegerea corectă de transport .Compania noastră vă vine în ajutor, trebuie doar să specificați tipul de încărcătură, tipul de transport și direcția de livrare.  

    Minimizarea participării dvs. la procesul de transport de mărfuri este sarcina angajaților noștri. Urmărind sfaturile de mai sus, vă va fi mai ușor să fiți ghidați de varietatea  transporturilor de mărfuri prezentate pe Internet . GRUZOPEREVOZKI.MD


POPULAR

Înregistrează-te

Înregistrați-vă compania și obțineți acces la cabinetul personal în care puteți să:

Creați comenzi noi

Urmăriți deplasarea mărfii în timp real

Instantaneu primiți copii electronice a comenzilor

Achitați serviciile prin transfer