Mutări vile | Transport hamali autospeciale


Mutări vile


În țara noastră, vacanța la vilă  este foarte răspândită în rândul multor familii. Cineva pleacă din oraș pentru weekend, iar cineva, scăpând de căldura sufocantă ale urbei, se deplasează la țară pentru întreaga vară. În acest caz, o problemă serioasă poate fi transportarea lucrurilor de la oraș la țară, pentru a asigura condiții de trai confortabile. În consecință, se acumulează o listă foarte mare de lucruri (vase, aparate de uz casnic, haine, lenjerie de pat, etc), care pur și simplu nu pot fi luate în mașină personală.

În astfel de cazuri, este mai bine sa apelați la ajutorul companiei specializate de transport GRUZOPEREVOZKI.MD și, analizând amploarea viitoarei relocări, managerul nostru vă va ajuta să alegeți dimensiunea și capacitatea corespunzătoare a mașinii. La cererea dvs., experții vă pot ajuta să sortați și să împachetați lucrurile. În ciuda simplității aparente a acestei lucrări, ea este foarte importantă. Cu repartizarea și ambalarea corectă a lucrurilor, puteți plasa întreaga încărcătură în mașină cât mai compact și ergonomic.

Dacă credeți că, prin comanda unui serviciu de transport de mărfuri, veți suporta cheltuieli considerabile, atunci vă asigur că grijile dvs. sunt în zadar. Cu GRUZOPEREVOZKI.MD transportarea bunurilor în afara orașului va fi foarte profitabilă pentru dvs. Pe de altă parte, dacă admiteți să efectuați transportarea cu propria mașină, va trebui să faceți mai multe curse, iar aceasta înseamnă că pierderile pe combustibil vor crește substanțial, în plus, veți mări kilometrajul mașinii și nu se știe cum aceste încărcături vor afecta viitoarea funcționare a ei. Apelând la compania GRUZOPEREVOZKI.MD, veți comanda o mașină special destinată transportului de marfă și într-o cursă veți putea deplasa toate lucrurile necesare.

De asemenea, puteți închiria doar mașina, iar hamali vor fi prietenii sau rudele. De materiale pentru ambalare puteți face rost desinestătător sau să le comandați AICI.

În orice caz, există mai multe opțiuni cum să executați această “operațiune” grandioasă – desinestătător sau cu o companie de transport – alegerea vă aparține și indiferent de ce veți alege, procesul de mutare la vilă poate fi împărțit în trei etape esențiale și elaborând un plan clar de acțiune veți evita situațiile de forță majoră

 

ETAPA ÎNTÂI: LISTA BUNURILOR

Mutarea la țară este un proces complicat, dificil și anevoios unde la fiecare pas te așteaptă pericol de mobilă deteriorată în timpul încărcării, bunuri pierdute. Deaceea, nu se admite ambalarea lucrurilor în grabă, altfel jumătate din cele necesare vor fi uitate. Pregătirile trebuie începute cu o săptămână înainte. Mai întâi de toate, faceți o listă cu lucruri pe care intenționați să le luați cu dvs.:

 1. Mobilierul. În mod tradițional, mobilierul vechi este transportat la vilă. Având în vedere vârsta avansată a paturilor, canapelelor sau a dulapurilor, acestea trebuie să fie transportate cu atenție. Nerespectarea regulilor de transport, v-a duce la ceea, că mobila veche nu v-a rezista călătoria pe drumurile de țară.
 2. Elementele fragile. La vilă sunt adesea transportate tablourile, suvenirele, vesela care nu este folosită în zilele de zi cu zi.
 3. Electrocasnicele. Nu Vă puteți imagina vacanța la vilă fără frigider, televizor sau computer? Specificați întreaga listă a echipamentului necesar pe o foaie de hârtie – înregistrarea va simplifica procesul de colectare.
 4. Hainele. Timpul este un lucru schimbător, deaceea pregătiți mai multe seturi de haine, lenjerie de pat.

Planificarea este cea mai importantă etapă, fără de care nu va fi posibilă transportarea. O listă clară și detaliată a lucrurilor și acțiunilor este jumătate din succes!

 

ETAPA A DOUA: AMBALAREA

Pentru a evita dezamăgirea legată de deteriorarea  obiectelor, atrageți o atenție deosebită materialelor de ambalare: cutii de carton, pungi de polietilenă, peliculă, ziare, bandă adezivă și respectați câteva reguli simple:

 1. Mobila ar trebui să fie eliberată de rafturile detașabile și sertare, iar ușile să fie fixate cu bandă adezivă. Pentru a trece ușor pe ușă, mobila voluminoasă trebuie dezasamblată în componente mai mici, iar mobila moale – înfășurată cu peliculă : polietilena previne deteriorarea tapițeriei, umiditatea și murdărirea textilului.
 2. Sticla, obiectele din cristal, oglinzile trebuie ambalate cu peliculă cu bule de aer, sau hârtie, apoi se fixează cu bandă adezivă.
 3. Hainele, cărțile, articolele de uz casnic sunt sortate în cutii separate de carton.
 4. Electrocasnicele sunt comod de transportat în cutii de carton, protejate cu polistiren –  într-un astfel de recipient dispozitivul este ambalat de producător. Înainte de a încărca echipamentul, este important să fixați piesele mobile, ușile, rafturile, grilele și alte părți.

Marcați conținutul cutiilor cu un marker dacă există elemente importante în interiorul lor. Cutiile cu documente, relicve familiale, obiecte personale se țin permanent la îndemână.

 

ETAPA A TREIA: TRANSPORTAREA

După ce bunurile sunt selectate și ambalate corespunzător, puteți începe încărcarea. Cel mai bine este să începeți cu mobila mai mare (setul de bucătărie, dulap etc.) și finisând cu florile de cameră, care la fel trebuie ambalate în cutii de carton. Solicitați ajutor de la o companie de transport, cum ar fi GRUZOPEREVOZKI.MD – în situații neprevăzute, este mai ușor să rezolvați problema cu noi decât cu o persoană particulară, deoarece ne pasa de imaginea noastră și mereu mergem în întâmpinarea oricărui client. Să transportați bunurile desinestătător este un pas greșit ce o să vă coste mult timp si forțe.

 

GREȘELILE CELE MAI DES ÎNTÂLNITE

Cum să te muți cu traiul la vila, evitând stresul și coșmarul? Atrageți atenția la cele mai frecvente greșeli care însoțesc „imigranții” de la oraș la țară:

 1. Colectarea spontană. Graba este principalul dușman al proprietarilor care intenționează să își schimbe locul de reședință: lucrurile necesare rămân acasă, iar cele inutile sunt luate.
 2. Economisirea pe transport și hamali. Compania GRUZOPEREVOZKI.MD este întotdeauna responsabilă pentru muncă, garantează siguranța încărcăturii, cunoaște toate subtilitățile procedurii. Dorind să reducă costurile de mutare, mulți dintre proprietari se confruntă cu transportatori lipsiți de experiență, ceea ce duce la pierderea timpului.
 3. Ambalaj necalitativ. Evitați sfatul rudelor că materialul de ambalare este o risipă de bani. Gândiți-vă la eventualele pierderi și daune – deteriorarea mobilierului, echipamentelor, lucrurilor scumpe.

Dacă organizați totul în mod corect, mutarea la vilă va trece cu ușurință, fără nervi și griji inutile și până la sfârșitul zilei, vă veți bucura de aerul proaspăt și liniștea de la țară.

Înregistrează-te

Înregistrați-vă compania și obțineți acces la cabinetul personal în care puteți să:

Creați comenzi noi

Urmăriți deplasarea mărfii în timp real

Instantaneu primiți copii electronice a comenzilor

Achitați serviciile prin transfer