Transportarea tehnicii de uz casnic | Transport hamali autospeciale


Transportarea tehnicii de uz casnic


În orice casă există un set impresionant de „asistenți electronici”, care includ frigidere, mașini de spălat, calculatoare, televizoare, echipamente audio, etc.

Televizoare cu plasmă și cu cristale lichide, display-uri, frigidere, congelatoare, sobe de gaz, mașini de spălat – acestea sunt lucruri dimensionale și necesită adesea ambalaje speciale și prudență la transport.

Este bine atunci cind transportatorul se înțelege cu clientul din jumatate de cuvint și poate explica cum ar trebui efectuată corect transportarea uneia sau al altei electrocasnice. De regulă, acest lucru reduce timpul de lucru și nu oferă o complexitate specială.

La prima vedere, poate părea că orice persoană care are performanțe fizice bune și poate aborda orice mașina.

Dar aceasta este o greseală care vă poate duce la pierderi uriașe.

Pentru a încărca și fixa corect echipamentul în transport, aveți nevoie de experiență în astfel de locuri de muncă.

În toate cazurile, transportarea unui frigider sau al unei mașini de spălat trebuie efectuată de specialiști care au experienta în asa fel de lucrari.

<< „De ce asa? >> – Veti întreba. Acus vom încerca să vă răspundem la această întrebare.

 

  • În primul rând, transportarea frigiderului sau a mașinii de spălat trebuie să se facă într-o formă ambalată, din păcate, mulți oameni nu păstrează ambalajul original al aparatelor de uz casnic, prin urmare este necesar să se asigure siguranța transportarii prin alte materiale cum ar fi: peliculă, carton, spumă și carton ondulat;

 

  • În al doilea rând, atunci când încărcăm un obiect în mașină, este important să calculăm corect forțele astfel încât să nu se prăbușească jos tehnica;

 

  • În al treilea rând, transportul trebuie să fie fiabil și de înaltă calitate pentru a livra astfel de bunuri.

 

 

CARACTERISTICILE SPECIALE PENTRU TRANSPORTAREA TEHNICII DE UZ CASNIC

 

>> Frigiderul  – se află în categoria << Greu de transportat >>, la care trebuie să fii foarte atent și pregătit pentru transportare. În primul rând, atunci când transportați sau încărcați / descărcați frigiderul, trebuie să fiți foarte atenți nu numai să îl mențineți în funcțiune, ci și să împiedicați apariția așchiilor și zgârieturilor pe suprafața sa.

Hamalii amabili și calificati vor avea grijă mai întâi să împacheteze frigiderul, toate celelalte componente din frigider, cum ar fi: rafturile și sertarele vor fi scoase și ambalate separat. Pentru astfel de ambalaje, se folosesc de obicei pelicula în combinate cu carton de înaltă densitate.

Urmatoarea etapa care va urma să fie efectuată va fi încărcarea frigiderului în mașină, pentru frigiderele mari vor fi folosite curele speciale. Ceea ce vă va ajuta să economisiți nu numai timpul dvs dar chiar si de la zgârieturi.

Când transportați, trebuie să mențineți dispozitivul în poziția corectă, asta nu poatea fi efectuat fără fixarea pieselor în automobil.

Din asta rezultă ca regulile de ambalare și de transportare nu trebuie niciodată sa fie neglijate.

Ușa frigiderului trebuie, de asemenea, să fie fixată, altfel după transportare riscați să rămâneți cu balamaua ușii rupte.

Compresorul trebuie de asemenea fixat. De asemenea, după transportarea frigiderului, dacă nu există daune vizibile, merită să așteptați 3-4 ore și apoi să îl conectati, pentru a permite ca uleiul să se depună în compresor.

>> Masina de spalat – înainte de ambalarea și transportare a mașinii de spălat este necesar să-l deconectați de la sursa de alimentare cu apă și desigur să evacuați toată apa din ea, apoi fixați tamburul, aprope toate masinele au suruburi special pentru ficsarea tamburului. Mașina de spălat se recomandă, de asemenea, să fie transportată într-o stare fixă vertical.

>> Monitoare și Televizoare – Monitoarele cu cristale lichide și televizoarele cu plasmă sunt foarte sensibile la deteriorarea mecanică. La transportarea acestor obiecte, este important să se respecte precauțiile speciale. Pentru a vă proteja echipamentul, trebuie să îl înfășurați în folie cu bule de aer și apoi să o puneți într-o cutie de carton ondulată cu spumă. Opțiunea optimă pentru transportul televizoarelor și monitoarelor cu plasmă este utilizarea cutiilor originale.

 

>> Aparatele de uz casnic mici – pentru transportul aparatelor de uz casnic mici este de asemenea posibil și necesar să se folosească folie cu bule de aer. Amintiți-vă că aceste dispozitive sunt destul de fragile și vulnerabile la influențele mecanice. Se recomandă acordarea unei atenții deosebite încărcării obiectelor în mașină. Uscătoar de păr, mixere, cazane etc. Merită să se împacheteze separat, astfel încât în timpul transportului să nu se loveasca unul de celălalt și să nu fie zgâriațe.

 

>>  Cuptor cu microunde – Cuptorul cu microunde ar trebui de obicei să fie înfășurat într-o plapumă mare și moale.

Echipamente de birou obișnuit ar trebui să fie transportate în ambalajul original, asigurați-vă că toate manipulatoarele sunt deconectate (mouse și tastatură). Aspiratoarele se transporta în stare dezasamblată.

Ar trebui să nu neglijati regulile de transport al aparatelor de uz casnic și chiar alte tipuri de mărfuri, merită întotdeauna să vă consultați cu profesioniști în acest domeniu sau chiar să folosiți serviciile lor.

Personalul nostru are o vastă experiență în punerea în aplicare a transportului de aparate de uz casnic de diferite tipuri, forme și mărimi. Ei vor ambala toate articolele profesional, vor fi fixa fiecare detaliu, vor asigura o protecție fiabilă a fiecărui element în timpul transportului.

Urmand aceste reguli simple, toate bunurile dvs vor ajunge la destinație în siguranță.

GRUZOPEREVOZKI.MD


POPULAR

Înregistrează-te

Înregistrați-vă compania și obțineți acces la cabinetul personal în care puteți să:

Creați comenzi noi

Urmăriți deplasarea mărfii în timp real

Instantaneu primiți copii electronice a comenzilor

Achitați serviciile prin transfer