Servicii transport prin R. Moldova | Transport hamali autospeciale


Servicii transport prin R. Moldova


Datorită creșterii rapide a proceselor economice în întreaga lume și în special în Republica Moldova, sfera transportului de marfă a primit un impuls suplimentar pentru dezvoltarea sa. Astăzi pe întreg teritoriu al țării noastre se efectuează o cantitate imensă de transport de marfă și, având în vedere o mulțime de factori, acestea au propriile caracteristici și trăsături, care sunt extrem de importante să fie luate în calcul pentru a garanta un serviciu mai calitativ și favorabil pentru client.

În țările europene, toate rutele de transportare sunt calculate din timp, ceea ce le face mai convenabile și optimizate. În Moldova, multe probleme legate de transportul de mărfuri trebuie soluționate în câteva minute. Prin urmare, companiile locale, precum și persoanele fizice, necesită cel mai adesea relocarea sau transportarea bunurilor în regim urgent. În plus, ei sunt adesea nevoiți să se confrunte cu lipsă de personal, echipamente defecte, drumuri proaste, ambuteiaje și cu alte cazuri de forță majoră.

La prima vedere, se pare că nu există dificultăți deosebite în transportarea mărfurilor prin Moldova, deoarece teritoriul țării noastre nu este mare. Dar dacă vă gândiți la starea drumurilor, devine imediat clar cât de problematic poate fi soluționarea acestei probleme, iar dacă încercați să o rezolvați de sine stătător, există riscul de a suporta cheltuieli suplimentare. Numai o companie profesionistă, cum ar fi GRUZOPEREVOZKI.MD, poate lua în considerare toate nuanțele posibile, oferindu-vă un serviciu de calitate la preț avantajos.

Primul pas în organizarea transportului de mărfuri prin Moldova va fi determinarea modului de transportare și stabilirea rutei. În unele cazuri, ambele sarcini pot fi interconectate, datorită legării rigide a anumitor moduri de transport și traseu. Soluționarea acestei probleme este efectuată de către logiști, care selectează cel mai potrivit vehicul și stabilesc ruta, luând în considerare caracteristicile mașinii folosite și a încărcăturii. În sarcina lor este inclusă, de asemenea, monitorizarea stării marfii și efectuarea ajustărilor rutei, dacă este necesar. În multe privințe, acest factor depinde de calificările personalului companiei, de aptitudinea aplicării schemelor logistice pentru simplifacarea procesului.

Ruta inițială poate fi perturbată de vremea de afară, precum și de alți factori, de aceea specialiștii trebuie să fie pregătiți să ajusteze cât mai rapid posibil itinerarul. Fiecare mașină trebuie să fie dotată cu un dispozitiv care permite să fie rapid contactați șoferii prin satelit, precum și să fie facute modificările necesare.

Un moment important care influențează în mod semnificativ faptul că anume transportarea mărfurilor cu vehiculul este cel mai răspândit în țara noastră. Acest tip de transport poate fi carecterizat de capacitatea acestuia de a transporta încărcătura la distanțe lungi, luând în considerare calculul rutei și optimizarea acesteia. Combinația avantajoasă de confort, viteză și cheltuieli asigură popularitate acestui tip de transport.

Dintre principalele avantaje ale transportului de mărfuri se poate menționa:

 • livrarea de mărfuri de la o adresă direct la alta;
 • eliminarea necesității de încărcare suplimentară a mărfuri de-a lungul rutei;
 • absența respectării unui program strict, spre deosebire de alte tipuri de transport (marfa poate fi expediată în orice moment);
 • Flexibilitatea rutei cu posibilitatea ajustării acesteia în timpul mișcării;
 • Abilitatea de a controla deplasarea mașinii de-a lungul întregului traseu.

Cu ajutorul autovehiculelor marfare este posibil să se organizeze transportarea bunurilor cu orice nivel de complexitate. În funcție de necesități, se alege o autobasculantă sau mașină dotată cu prelată, cu capacitatea de ridicare corespunzătoare. La distanța de până la 500 km, utilizarea astfel de mijloace de transportare a mărfii sunt cele mai profitabile și comode.

Compania GRUZOPEREVOZKI.MD posedă un parc larg de camioane pentru diferite scopuri și poate oferi clienților săi, pe baza caracteristicilor individuale ale mărfurilor, cea mai bună opțiune pentru transportare. Suntem apți de a executa transportarea mărfurilor prefabricate, fragile, supradimensionate și alte tipuri de îcărcătură.

De foarte multe ori, companiile de transport și logistică trebuie să organizeze lucrări de transportare a mărfuri nestandarde – supradimensionate sau greutatea cărora depășește zece tone. Astfel de sarcini devin imposibile fără utilizarea unui echipament special care necesită o abordare corespunzătoare. În acest caz, fără îndoială, trebuie să dați prioritate companiei noastre care deține echipamente și utilaje necesare pentru transportarea încărcăturii supradimensionate. Având experiență cu astfel de mărfuri, oferim un sistem de tarifare mai flexibil.

Principalul criteriu pentru majoritatea clienților la alegerea unei companii de reloare este costul serviciilor. Cu toate acestea, ar trebui să se acorde atenție și altor elemente ale aspectului financiar al cooperării. Merge vorba, în special despre transparența formării prețurilor. În timpul transportării, pot exista diverse necesități suplimentare, motiv pentru care compania noastră specifică toate informațiile despre metodele și regulile de plată în documentele oferite clienților.

Costul transportului de mărfuri prin Republica Moldova este determinat de o serie de factori:

 • tipul de autovehicul utilizat;
 • timpul, petrecut la încărcarea și descărcarea mărfurilor;
 • cotațiile pentru kilometraj;
 • distanța de la locul de încărcare până la locul de descărcare;
 • starea drumului;
 • greutatea și gabaritele încărcăturii etc.

Tarifele sunt deseori determinate de specificul mărfurilor. Produsele perisabile, de exemplu, care necesită un anumit regim de temperatură, sunt adesea livrate folosind semiremorci frigorifice, ceea ce duce la creșterea cheltuielilor și, în consecință, la costul transportului.

Atunci când alegeți o companie care să efectueze transportul de marfă prin Moldova, este important să vă asigurați că compania dată poate garanta o serie de servicii. În general, se pot distinge următoarele servicii, care trebuie efectuate la un nivel înalt de calitate:

 • viteza de livrare a mărfurilor în combinație cu garanția siguranței acestora;
 • prestarea serviciilor de încărcare și descărcare;
 • monitorizarea și urmărirea circulației mărfurilor la diferite stadii de transportare.

Concluzia finală este simplă – doar luând în considerare toți factorii de mai sus, este posibil să se realizeze cea mai eficientă și reciproc avantajoasă cooperare.

 

Specialiștii companiei GRUZOPEREVOZKI.MD sunt capabili să organizeze transportarea mărfurilor în orice localitate din Republica Moldova. Noi practicăm o abordare individuală pentru fiecare client. Folosind serviciile companiei noaste, veți beneficia de ajutorul celor mai calificați specialiști în domeniu, care vor întocmi o rută optimă pentru încărcătura dvs. și vor oferi cel mai potrivit mijloc de transport.

Înregistrează-te

Înregistrați-vă compania și obțineți acces la cabinetul personal în care puteți să:

Creați comenzi noi

Urmăriți deplasarea mărfii în timp real

Instantaneu primiți copii electronice a comenzilor

Achitați serviciile prin transfer