Transportare safeuri sau bancomate | Transport hamali autospeciale


Transportare safeuri sau bancomate


Orice companie, mai degrabă sau mai târziu, se confruntă cu problema transportării sau relocării safeului, care reprezintă un dulap foarte greu de metal, cu o grosime de cel puțin 3 mm. Unele modelele pot atinge grosimea pereților până la 10 mm, iar datorită formei standard – pătrate sau dreptunghiulare – cântărește nu mai mult de 200 kg (aceste modele sunt de obicei instalate la domiciliu sau hoteluri). Este deosebit de dificil transportarea safeului de birou ce cântărește în jur de 600 kg, precum și safeurile de depozitare ale băncilor, care reprezintă niște dulapuri masive și foarte grele. În prezent, safeurile pot fi întâlnite nu numai în birouri, dar și în apartamente. Cu toate acestea, deplasarea sau transportarea unui safeu poate crea o mulțime de probleme: nu fiecare proprietar este capabil să transporte de sine stătător un dulap de metal cu greutatea chiar și de 150 kg. Anume din aceste motive, este actuală cererea pentru acest tip de servicii. Același lucru se poate spune și despre ATM-uri (bancomate).

Fără specialiști în acest domeniu, transportarea va eșua. În cazul, că ați decis să organizați transportarea de unul singur, va trebui să căutați mașini specializate, dotate cu lift hidraulic – ce va facilita încărcarea safeului în vehicul – și curele de fixare pentru a preveni deteriorarea încărcăturii în timpul transportării. La fel, va fi nevoie să cautați băieți nu doar puternici, ci și pricepuți: până la urma, așa cum s-a spus mai sus, greutatea safeurilor adesea depășește 200 kg. Cu toate acestea, nici unul dintre acești asistenți nu va putea garanta succesul transportării. Pentru a evita astfel de probleme, vă recomandăm să contactați compania GRUZOPEREVOZKI.MD pentru care transportarea safeurilor și bancomatelor este un lucru ordinar pe care-l îndeplinesc cu toată responsabilitatea, priceperea, competența și în conformitate cu normele de securitate.

Etapele de organizare a transportării safeului sau bancomatului:

  1. Înregistrarea unei cereri pentru transportarea safeului sau bancomatului. Trebuie doar să sunați la operatorii noștri și să descrieți succint esența viitoarelor lucrări.
  2. Elaborarea unui plan pentru viitoarea transportare. După întocmirea cererii pentru servicii, specialistul nostru va veni la fața locului, pentru a efectua măsurările necesare și pentru a estima costul. Transportarea safeului sau bancomatului depinde de mărimea, amplasarea și, desigur, greutatea acestora.
  3. Executarea lucrărilor de încărcare. Angajații companiei noastre la ora convenită vor veni la sediul dvs., vor dezasambla safeul sau bancomatul, și cu atenție sporită, vor încarca greautatea în vehicul. În procesul lucrărilor, se utilizează echipamente speciale, iar procesul de transportare este adesea controlat de un specialist în protecția muncii.
  4. Transportarea propriu-zisă. Întrucât transportarea safeului sau a bancomatului necesită îngrijire specială, toate vehiculele noastre, care execută astfel de lucrări sunt echipate cu sisteme de fixare a încărcăturii, ceea ce garantează că echipamentul dvs. va ajunge nevătămat la destinație.
  5. Instalarea echipamentului transportat. Transportarea safeului sau a bancomatului se finalizează cu instalarea acestuia în locul specificat de client. La efectuarea lucrărilor, sunt de asemenea utilizate dispozitive suplimentare, care vor garanta siguranța și eficacitatea lucrărilor.

Pentru a preveni problemele care decurg dintr-o abordare neprofesională a deplasării unui safeu, specialiștii companiei calculează totul până la cele mai mici detalii. Hamalii au o calificare ridicată, iar mașinile sunt dotate cu toate dispozitivele necesare pentru efectuarea transportării la un nivel înalt.

 Asumându-și responsabilitatea pentru transportarea safeului, înainte de începerea lucrărilor, experții companiei vor specifica dimensiunile și greutatea exactă a încărcaturii pentru documentația tehnică, ceea ce va ajuta la determinarea numărului necesar de hamali. În plus, dacă va fi necesar, se vor măsura golurile ușilor, lățimea și înălțimea scărilor. Expertul, numai după ce va evalua circumstanțele existente, va fi în stare să ia decizia corectă cu privire la oportunitatea de a utiliza un echipament sau altul, pentru a evita deteriorarea pardoselii, precum și posibilitatea de acces a autovehicolului spre clădire.

În plus, această linie de activitate necesită o responsabilitate sporită din cauza că orice greșeală în lucrul cu o greutate foarte mare poate avea consecințe foarte grave pentru sănătatea oamenilor. Pentru ambalarea și încărcarea obiectelor de dimensiuni mari, cum ar fi safeurile și bancomatele, trebuie folosite echipamente speciale care asigură cea mai înaltă securitate în timpul deplasării și transportării: autovehicule cu ascensor hidraulic, cărucioare, curele, material de ambalare.

Deși are multe aspecte commune, transportarea bancomatului se diferă de cea a safeului. În primul rând, este necesar să menționăm că ATM-ul este un dispozitiv complex, dotat cu piese electronice, care pot fi ușor deteriorate chiar și la cele mai mici lovituri sau ciocniri. În plus, bancomatele au o greutate și o dimensiune considerabilă. Prin urmare, este insuficientă o simplă forță fizică, va fi nevoie la fel, de utilizarea echipamentului special. Plus la toate, va trebui să efectuați o serie de lucrări preliminare înainte de a începe deplasarea proproiu-zisă.

De asemenea, ca și în cazul safeului, lucrarea ar trebui să înceapă cu evaluarea sarcinii. Aceasta include planificarea procesului de transport și calcularea aproximativă a costului și se execută de evaluatori care determină parametrii camerei și efectuează măsurările necesare. Se face aceasta pentru a determina amploarea și complexitatea lucrării, apariția unor posibile probleme și modalități de a le elimina.

Numai după aceasta vine rândul dezasamblării. O astfel de activitate se poate face numai cu participarea specialiștilor instituției bancare. La deplasarea bancomatului, de obicei sunt implicați de la 5 la 8 persoane, totul depinde de complexitatea muncii. Pentru a facilita transportarea, sunt utilizate cărucioare, centuri speciale, cricuri, troliuri, role și diverse garnituri.

Pentru transportarea propriu-zisă se utilizează vehicule speciale, care sunt supuse unor cerințe drastice. Ca și în cazul transportării safeurilor, mașina trebuie să fie echipată cu ascensor hidraulic și să posede sisteme de fixare a încărcăturii. Capacitatea de transportare a autovehicului trebui să depășească 1500kg. Transportarea se efectuează numai în poziție verticală.

În timpul deplasării, este necesar să se mențină un regim mic de viteză. Nu uitați că ATM-ul este un utilaj complex, cărui îi sunt contraindicate zdruncinarea și frânarea bruscă, care poate duce la blocarea automată sau deteriorarea sistemului de securitate.

La sosire, ATM-ul este descărcat și instalat cu aceleași precauții.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că transportarea unui astfel de dispozitiv complex trebuie încredințat specialiștilor. Prin urmare, alegerii companiei de transport trebuie acordată mai multă atenție, și numai atunci transportarea se va petrece fără incidente.

 

 

Echipa GRUZOPEREVOZKI.MD garantează că, în procesul transportării safeului sau bancomatului, elementele transportate vor rămâne intacte și sigure, în același timp, pardoseala și alte elemente ale interiorului vor rămâne în starea sa inițială.

 

Înregistrează-te

Înregistrați-vă compania și obțineți acces la cabinetul personal în care puteți să:

Creați comenzi noi

Urmăriți deplasarea mărfii în timp real

Instantaneu primiți copii electronice a comenzilor

Achitați serviciile prin transfer