Transport de mărfuri prin Chișinău | Transport hamali autospeciale


Transport de mărfuri prin Chișinău


Locuitorii multor orașe mari, cum ar fi, de exemplu, Chișinăul deseori se confruntă cu necesitatea de a transporta anumite bunuri. Nu neapărat aceștea trebuie să fie proprietari de magazine sau birouri – de cele mai multe ori, de astfel de servicii deneficiază cetățenii obișnuiți, care au nevoie să transporteze bunurile personale de la o adresă la alta.

Ca orice oraș mare, Chișinăul se confruntă cu problema ambuteiajelor, făcând transportarea foarte dificilă. Din aceste considerente și în astfel de împrejurări, livrarea marfii prin oraș devine o adevărată poveste de aventură, mai ales pentru transportatorii începători, care activează de puțin timp pe piața serviciilor și nu cunosc întreaga complexitate a logisticii acestui oraș extraordinar. Incapacitatea de a înțelege specificul și logistica pot duce la probleme nedorite pentru client. Trebuie să țineți cont de acest lucru dacă aveți nevoie să transportați bunurile dvs. dintr-un sector al Chișinăului în altul.

Doar șoferii experimentați cu ajutorul unui logist profesionist pot face față acestor greutăți, și să transporteze marfa chiar și în orele de vârf, când restul transportului este blocat. Cunoașterea orașului, a infrastructurii și a caracteristicilor acestuia fac transportarea mai accesibilă, sigură și eficientă. Pentru conducătorii profesioniști ai companiei GRUZOPEREVOZKI.MD aceasta este un lucru de zi cu zi, pe care-l realizează calitativ.

Destul de des, clienții se confruntă cu companii de transport, ce oferă servicii de calitate proastă, de exemplu, încărcătura este prea voluminoasă și nu încape în transport sau invers, mașina este prea mare. În plus, din cauza ambalării necorespunzătoare, încărcătura se poate sparge, zgâria sau distruge. Prin urmare, acest lucru trebuie pus pe seama companiilor de încredere, cum ar fi GRUZOPEREVOZKI.MD, care au un număr mare de feedback-uri pozitive.

De asemenea, este necesar să se acorde atenție hamalilor.

Specialiștii din domeniu pot asambla rapid și, dacă este necesar, pot dezasambla orice mobilier sau alte structuri.

Având o minte ageră și reacție extraordinară, aceștea vor ambala și încărca întreaga marfă  într-o perioadă scurtă de timp, transportându-o la destinație.

Alegând profesioniști, veți primi o execuție atentă și rapidă a tuturor lucrărilor.

Hamalii noștri sunt instruiți să efectuieze munca la un nivel ridicat în ceea ce privește calitatea, având în spate mulți ani de experiență, aceasta le permite să îndeplinească rapid orice solicitare din partea clienților.

În comparație cu cursele lungi, transportarea mărfurilor în oraș are propriul specific:

  • ruta este mult mai scurtă;
  • volumul mărfurilor transportate este relativ mic;
  • viteza de deplasare a mijlocului de transport auto în interiorul orașului este mult mai mică;
  • livrare rapidă (determinată nu de zile, ci de ore);
  • nu este necesar să se implice expeditor pentru a controla transportarea;

Principala caracteristică și, în același timp, diferență a transportului de mărfuri urbane este că acestea se desfășoară pe o distanță scurtă în limitele orașului. Și acest lucru înseamnă că pentru scopul dat este suficientă utilizarea transportul rutier, spre deosebire de transportarea la nivel național sau internațional.

În plus, chiar și autovehiculul trebuie să corespundă unor cerințe specifice.

De exemplu, pentru executarea unei transportări din sectorul Botanica în Centrul orașului, cel mai potrivit mijloc este microbuzul, datorită faptului că, în condiții urbane, este necesar să confrunți problema creșterii traficului, precum și livrarea bunurilori direct la intrarea în bloc a locuinței clientului.

De exemplu, la efectuarea unei comenzi de transportare a frigiderului sau a materialelor de construcție, transportatorul adesea trebuie să intre în curtea blocului, unde nu există foarte mult spațiu liber pentru manevrele necesare.

Implicarea în acest caz a unui vehicul mai compact și mai manevrabil, precum un microbuz de marfă, va simplifica substanțial acest proces. Același lucru se aplică și în situația, când este necesar să se efectueze transportarea gunoiului de construcție. În dependență de mărimea și volumului deșeurilor de construcție sau reparație, se alege fie un microbus sau o autobasculantă. Acesta din urmă are un avantaj, deoarece are funcția de descărcare automată a gunoiului.

Posedarea de către compania noastră a unui parc extins de vehicule cu o capacitate de încărcare diferită, cert ne permite să efectuiăm aceste sarcini rapid și cu costuri minime. Vehiculele pot avea diferite tipuri de caroserie și remorci pentru transportarea cât a obiectelor de interior, atât și a diverselor construcții de dimensiuni mari.

Prețul serviciilor de transport de marfă în Chișinău se calculează în dependență de distanța, greutatea și tipul de încărcătură. În plus, costul este afectat de:

  • Lungimea și complexitatea rutei, precum și tipul și starea drumului, restricțiile privind trecerea camioanelor și comoditatea intrării.
  • Tipul de încărcătură. De exemplu, cel mai ieftin tip de încăcătură este considerat cel modular, în timp ce transportarea produselor alimentare are cerințe speciale, ceea ce mărește prețul.
  • Tipul de transport și consumul de combustibil. Cele mai bugetare sunt transportările cu microbuzul de marfă și alte mașini de același tip.

După cum puteți vedea, transportarea marfii în condiții urbane a devenit o parte a vieții noastre. În orice caz, anume acest tip de serviciu permite soluționarea numeroaselor probleme legate de transportarea încărcăturilor mari sau a bunurilor personale, precum și evacuarea deșeurilor de construcții.

Înregistrează-te

Înregistrați-vă compania și obțineți acces la cabinetul personal în care puteți să:

Creați comenzi noi

Urmăriți deplasarea mărfii în timp real

Instantaneu primiți copii electronice a comenzilor

Achitați serviciile prin transfer