Atunci când cumpărăm mobilier nou sau în timpul relocării, adesea ne întâlnim cu problema asamblării sau dezasamblării mobilei. În cele mai dese cazuri, componentele mobilierului ajung la cumpărător în formă dezasamblată și necesită asamblate și instalate la locul lor, ceea ce poate reprezenta o adevărată dificultate pentru majoritatea din noi. În această situație, este mai ușor să vă adresați la un specialist. Mai ales că unele companii, cum ar fi GRUZOPEREVOZKI.MD, care presteaza servicii de transportare a mobilei, oferă un program amplu de relocare care cuprinde demontarea, încărcarea, transportarea și asamblarea mobilierului. În cazurile mai puțin dificile, puteți face față de sine stătător. Principalul de ce veți avea nevoie va fi răbdarea, atenția și instrumentele necesare.
Instrumentelor trebuie acordată o atenție specială, deoarece asamblarea sau dezasamblarea chiar și celor mai simple produse este imposibilă fără ele. Extrem de binevenită va fi șurubelnița cu acumulator, care vă va salva de la manevrarea manuală – un proces greoi și plictisitor. Drilul în esență este un instrument multifuncțional, folosit pentru găurirea blatului, pieselor de mobilă și pereților pe care ulterior vor fi agățate elementele de mobilier. Ferestrăul electric este folosit la asamblarea mobilei de bucătărie – pentru taierea blatului, pentru modificarea parametrilor dulapurilor la montarea acestora în mobilei încorporată.
Montarea și instalarea mobilei este imposibilă fără instrumentele de măsurare – echer, ruletă, riglă, nivelă cu bulă de aer pentru alinierea elementelor mobile – și cele manual – șurubelnițe, ciocan , chei. În procesul de exploatare a instrumentelor electrice moderne nu trebuie să uitați de tehnica securității. Există un risc pentru sănătatea cât a operatorului atât și a asistentului atunci când aceste instrumente sunt folosite cu neglijarea instrucțiunilor producătorului. Din aceasta rezultă că instrumentele date trebuie să fie utilizate de adulți care înțeleg regulile de siguranță.
Cum, în mod corespunzător trebuie să fie dezasamblată mobila, astfel încât aceasta să fie ușor transportată și reasamblată.
Situația în care poate fi nevoie de serviciul descris mai sus este relocarea unui apartament care este puțin probabilă fară dezasamblarea mobilei.
Totul se datorează faptului că orice mobilier modern (canapea, perete, dulap și așa mai departe) este voluminos. Nu este nevoie să dezasamblați măsuța de cafea, scaunele și sertarul. Dar cum rămâne cu bucătăria? Înainte de a transporta astfel de mobilier este de dorit să dezasamblați, ceea ce va contribui la economisirea spațiului în mașină, iar aceasta la rândul său va duce minimizarea costului pentru relocare.
Dacă sunteți de părerea că puteți dezasambla mobila doar parțial, dezmembrând-o în elemente separate și apoi să o încărcați în mașină, această opțiune la fel este posibilă, dar nu v-a asigura siuranță în timpul deplasării. Cel mai răspândit tip de mobilă pentru ziua de azi este cea realizată din PAL. Dezavantajul său esențial este că acest material este foarte fragil, iar în timpul transportării apare riscul creării fisurilor pe lamele.
Prin urmare, este important să dezasamblați cu atenție tot mobilierul, să-l împachetați, transportați și asamblați la locuința nouă. Compania noastra oferă servicii de transportare a orice tip de mobilă. Vă vom ajuta să dezasamblați și să asamblați mobilierul rapid, calitativ și fără cheltuieli suplimentare.
Dacă doriți să efectuați relocarea fără întârziere și în timp scurt, vă recomandăm să comandați întreaga gamă de servicii pentru transportarea mobilei cu asamblarea ulterioară a acesteea. Acest lucru va economisi banii și timpul.
După transportarea mobilei în locuința nouă, sarcina principală este de a asambla această mobilă. Totul începe cu un studiu al instrucțiunilor care se găsesc de obicei în ambalaj. Dacă merge vorba de mobilier nou achiziționat, totul este destul de simplu – de regulă, producătorul atașează documente cu schemele necesare. Citiți cu atenție documentația. Producătorii renumiți de mobilă, au completat mobilierul cu scheme mai simple, de înțelesul cumpărătorului de rând. Asamblarea mobilei este direct legată de elementele de fixare a acesteia, de care depinde puterea, durabilitatea și întreținere mobilierului.
Sfat, împărțiți accesoriile pe componente, inspectați panourile de mobilier pentru a depista toate marcajele pentru dispozitivele de fixare. Urmați instrucțiunile producătorului în ordinea corespunzătoare: fixați accesoriile pe panou, apoi atașați panourile, atârnați ușile și introduceți sertarele în funcție de tipul de produs.
Atunci când instalați mobilierul de dimensiuni mari, vă sfătuim să implicați o persoană pentru ajutor și să utilizați spațiul liber maxim, mobilierul trebuie ajustat și fixat. Este posibil să întâlniți defecte de la producător sau unele accesorii pot lipsi, ceea ce va complica asamblarea.
Principalele dificultăți la asamblarea mobilierului sunt caracteristicile acestuia. Asamblarea mesei sau patului nu necesită aptitudini speciale, în comparație cu instalarea bucătăriei, mobilei de living sau dormitor care trebuie lăsat pe umerii profesioniștilor. Dacă nu sunteți siguri în propriile puteri și abilități în asamblarea mobilierului, utilizați serviciile companiei GRUZOPEREVOZKI.MD – toți muncitorii ce activează în cadrul echipei noastre au o vastă experiență, instalarea și asamblarea mobilierului se execută în conformitate cu recomandările producătorului, iar abilitățile obținute ne permit să luăm în considerare toate particularitățile acestei industrii.
Înregistrați-vă compania și obțineți acces la cabinetul personal în care puteți să:
Creați comenzi noi
Urmăriți deplasarea mărfii în timp real
Instantaneu primiți copii electronice a comenzilor
Achitați serviciile prin transfer